Bet2u

bet2u SverigeBet2u är en mycket “ung” spelsida med licensen utfärdat av regeringen på Curaçao. Sedan dessa några år de har varit på verksamma, har Bet2u blivit ett företag som uppfyller alla nödvändiga säkerhetsprotokoll, så som chiffrerade transaktioner och persondataskydd. Och just med hänsyn till dessa höga säkerhetsstandarder ska varje spelare genomgå en verifieringsprocess och skicka en kopia på sitt ID-kort och bekräftelse på sin bosättningsadress. Proceduren är dock inget ovanligt och används av alla allvarliga spelsidor på online-marknaden.

Bet2u använder prisbelönad “Betconstruct software” vilket innebär att sidan är mycket snabb både på datorer och mobiler. Med sådant stort antal spel som erbjuds tar det ibland lite tid att söka sig fram till just den match du är intresserad av. Men jag känner till en massa värre sidor.
Den största fördelen med Bet2u är en välkomstbonus. Det är bara den bästa som finns på marknaden just nu. Varje ny spelare får en bonus på 125% av vad de inbetalar för första gången. Och dessutom deponerar du pengar för första gången genom Skrill eller Netelller får du nästa 25% som s.k. ”freebet”. Det blir svårt att tänka dig något bättre start-erbjudande. Observera dock att du måste skicka en e-post och fråga om att bonuserbjudandet aktiveras innan du satsar in på ditt första spel.

Tyvärr gäller det också ganska stränga villkoren för att “omsätta” bonusmedel innan du utbetalar dessa. Du ska “omsätta” bonusen 14 gånger på 2 0.0. kurs inom 14 dagar. Och det är verkligen tufft.
Bet2u erbjuder dessutom många kampanjer för redan registrerade och aktiva spelare. Ofta får du 25% cashback om du missar 1 x 2 typen. Extra freebets får du under större sportevenemangen, till exempel Mästarligan eller toppmatcher inom Premier League.
Kurser som erbjuds på Bet2u kan beskrivas som genomsnittliga. I fall av större evenemang blir “payout” ca. 94,5% men för mindre spel, till exempel när det är ett mindre känt fotbollslag eller i fall av Challenger tennisturneringen sänks payout till ca. 91%. Handicap ligger ungefär på 1.85-1.85 vilket inte är bäst men inte värst heller.

Övre spelgränsen på Bet2u är 5000 EUR. Men gränsen gäller endast de största evenemangen. Spelar du på mindre kända matcher sänks gränsen successivt.
Bet2u erbjuder över 25 sportdiscipliner. I erbjudandet ingår även matcher från lägre fotbollsligor eller mindre tennisturneringar. Större evenemang, så som tävlingar inom Master League, har över 200 olika spel att slå vad om.
Bet2u erbjuder dessutom många “live”-spel. Och med nöje anmärker vi att “live”-kurser inte skiljer sig från de innan matchen har börjats. Vilket händer ju inte så ofta.
Teknisk support fungerar dygnet runt – vilket jag har kontrollerat flera gånger. Svar på frågan får vi inom några timmar. Tyvärr funkar “live chat” inte.
Telefon och andra kontaktuppgifter finns på hemsidan på F&Q.

Mer information om Bet2u:
Bet2u Russia
Bet2u BR apostas
Bet2u Norsk

Bet2u
5 (100%) 1 vote