Insättningar och uttag hos 1xbet

1xbet se payments Varje dag genomför 1xbet hundratusentals insättningar på konton och uttag från användarnas konton – på ett säkert och snabbt sätt. Betalningstransaktioner på bettingportalen 1xbet är säkrade med certifikat och är lika säkra som alla transaktioner hos största banker i världen. Vilka typer av insättningar och eventuella uttag finns det?

INSÄTTNINGAR:

Betalningskort (pengar överföras omedelbart, ingen serviceavgift, den minsta insättningen är på 1 euro, undantag finns i parentes):

Visa, MasterCard, Card „Mir“, Maestro, China Union Play, Entropay, ATM Online (50 000 VND), Prepaid card (50 000 VND), Wimo Wallet (50 000 VND)

1xbet använder online-plånböcker för insättningar och uttag. De är kända bland spelare över hela världen (pengar överföras omedelbart, det finns ingen serviceavgift)

QIWI, WebMoney, YandexMoney, Netteller GO (4, 4 EUR), Skrill,
– Via betalnings interface av den mest kända online-plånboken Skrill kan du betala och ta ut pengar med hjälp av följande tjänster:
Rapid Transfer, Nordea Solo, Dankort, PostePay, CartaSi, Skrill 1-Tap, Efecty, Pago Fácil, Rapi Pago, Servipag, Red Link, HSBC, Santander Rio, Banco de Chile

Som du redan har upptäckt stöds 1xbet av den förmodligen största betalnings interface som erbjuder sina tjänster över hela världen – detta samarbete bekräftar hur stor och känd bettingportalen 1xbet är.

1xbet registrera – bonus 100 €/£/$ »
UTTAG:

Pengar tas ut från 1xbet användarkonton på samma sätt som det användaren har valt för inbetalning – men i jämförelse med andra bettingportaler hus 1xbet kan du även ta ut pengar på ett annat sätt – och det är verkligen en över-bord-service i bettingvärlden.
Pengar överföras inom 15 minuter efter att användaren har skickat anmälning för att få pengarna utbetalda. Överföringsperiod är en av snabbaste i branschen. Det när pengar finns på ditt konto beror bara på det betalningssätt du har valt – vi har testat den online-plånboken Skrill och fått pengar inom 5 minuter! Otroligt snabbt!

Långsiktig bookmaker 1xbet börjar bli lika populär som Bet365. Självklart är Bet365 fortfarande en absolut ledare på många marknader, men när man jämför bonusar och erbjuder Bet365, har Bet365 inte mycket mer. Vi föreslår att du jämför Erbjudandet med Bet365 genom att logga in via en Bet365 alternatív link. Definitivt Bet365 och 1xBet är för närvarande de bästa online bookmakarna.

source: e-sportfogadas.info

Insättningar och uttag hos 1xbet
5 (100%) 1 vote