22bet

22bet se 22Bet är ett av de nyaste företag bland spelsidor. Spelsidan skapades 2017 och har utvecklats dynamiskt sedan dess och lockat fram fler och fler kunder. Allt pga. attraktiva startbonusar och brett sortiment som är dessutom fint att titta på och enkelt att använda. Se vad med kan 22Bet erbjuda.

22Bet spelsidans erbjudande

Spelsidan erbjuder verkligen mycket. Visst, när det gäller idrottstävlingar så hittar du samma som på andra spelsidor, dvs. de populäraste disciplinerna och e-sporter, men 22Bet erbjuder dig att slå vad även på de lägsta ligorna i landet och dessutom så kan du spela om politiska eller kulturevenemang, och då säger vi inte bara de allra populäraste, t.ex. Oscarsgalan, men även vem som vinner Let’s dance i Irland eller vad som händer i en populär TV-serie.

Den största fördelen med 22Bet blir antal tävlingar och möjligheter till att slå vad om ett evenemang. De populäraste tävlingarna i fotboll (Mästarligan, VM) erbjuder upp till 1500 olika alternativ. Förutom de huvudalternativen kan du slå vad om handicap, olika sätt att göra mål, tid när målet görs och m.fl. Alla hittar visst något för sin taktik. Samma sak gäller de mindre ligorna. England-mästerskap erbjuder över 1000 olika spelalternativ.

22bet registrera – bonus 100 €/£/$ »
Spelsidan har också utmärkt live-erbjudande. Varje dag erbjuds det många olika live-evenemang. Kurser uppdateras ovanligt snabbt. Och det blir värt att påpeka att du kan slå vad inte bara på dagens viktigaste tävlingar utan de svagare ligorna, t.ex. andra ryska ligan.

Också kurser ser attraktiva ut. De flesta ligger dock på genomsnittlig nivå med andra spelsidor, men det finns alltid några som överskrider konkurrensen.

22Bet – bonusar

Det blir alla intresserad av. 22Bet är en allvarlig spelsida och erbjuder bonusar från den första inbetalningen.

100 EUR/USD BONUS FÖR DEN FÖRSTA INBETALNINGEN PÅ SPORTVADSLAGNING + 22 BET POINTS

Betalar du in din insats på första gången kan du få bonus på 122 % av insatsens värde, upp till 100 EUR/USD. Dessutom får du 22Bet Points som du kan utnyttja senare när du vill slå vad. För att få pengarna i fickan ska de omsättas fem gånger på kuponger med minst tre evenemang och kursen på 1,40 eller mer. Tyvärr har du bara sju dagar för att göra det.

44 % BONUS UPP TILL 50 EUR/50 USD + 22 BET POINTS FÖR DEN ANDRA INBETALNINGEN PÅ SPORTVADSLAGNING

Om det inte räcker med bonus på den första insatsen… så erbjuder 22Bet en också på den andra. Du kan få upp till 44 % insatsens värde, upp till 50 EUR/USD, och 22 Bet Points till. Övriga villkor är samma som vid den första bonusen, dvs. omsättningsregler och tidsfristen.

VADSLAGNINGSBONUS ”FREDAGS RELOAD”

Betalar du in pengar på fredag kan du få en 40 % bonus på belopp upp till 50 EUR/USD. Detta är en engångskampanj och kan inte ställas samman med andra kampanjer. Bonusen ska sättas om tre gånger på kuponger med minst tre evenemang och minsta kursen på 1,40. Du har 24 timmar för att sätta om beloppet.

Spelsida med vadslagning

22Bet erbjuder sina kunder en tydlig och enkel spelsida. Spelare har alla funktioner nära till hands och det blir enkelt att slå vad utan några problem. Sidans vit-blåa färger tröttnar inte ögonen och lugnar ner.

22Bet – mobil version

22 Bet erbjuder sina spelare en mobil version av sin sida med responsiv webb-design som du kan använda på smarta telefoner och surfplattor. För närvarande saknas det någon app men trots allt går det att slå vad på telefon intuitivt och snabbt. Read more here

Betalningsmetoder

En till fördel med vadslagningserbjudande. Antal metoder för att betala in pengar är enormt. Bankkort, elektroniska plånböcker, telefonöverföring, betalningssystem, e-banker, prepaid-kort, kryptovalutor m.fl. Det finns inte någon annan spelsida som låter dig betala in pengar på så många sätt. Dessutom erbjuds det olika metoder att betala ut pengar.

22Bet sammanfattning

22Bet är en bra spelsida med vadslagning. Den erbjuder enormt antal tävlingar, olika inbetalningsmöjligheter samt en tydlig spelsida med intuitiv vadslagning. Den enda nackdelen med spelsidan är bonuserbjudande – som är visst bra, men krävande med tanke på kort tid som krävs för att sätta om pengar vilket passar endast de större spelarna.

Mer information om 22bet:

22bet Nederland bonus
22bet Ελλάδα μπόνους
22bet Türkiye bonusu

22bet
5 (100%) 1 vote