Vilka bonusar erbjuder bettingportalen 1xbet

1xbet se bonus Insättningsbonus. Redan vid den första insättningen hos 1xbet kan du få en insättningsbonus på 100%, men inte mer än 100 EUR. För att få insättningsbonusen ska du registrera dig och göra en betalning på minst 10 €. Efter att du har gjort det får du bonusen.

För att få en välkomstbonus ska du följa andra villkor. För det första kan bonusen skickas bara till ett konto hos 1xbet som har en fylld profil. Den andra begränsning gäller användning av bonusen. Enligt aktuella regler ska bonusen användas minst 5-gånger i dubbelbett. Varje dubbelbett skulle bestå av minst tre bett, eller flera. Minst 3 bett i dubbelbett ska ha kurs 1,40 eller högre. 1xbet.com bekräftar betting bara om den ovannämnda summan fanns i alla bett.

1xbet registrera – bonus 100 €/£/$ »
Om du inte följer ovannämnda regler kan du inte ta ut pengar från ditt konto hos 1xbet. Bonusar eller vinster från bonusmedel kommer att anses vara ogiltiga.
1xbet bonus kan inte kombineras med andra bonusar. Var och en användare kan få bara en 1xbet welcome bonus. Om du försäker att kringgå den ovannämnda regeln riskerar du att utsättas för ett straff. I värsta fall kan det även hända att ditt konto stängs och du förlorar allt du har på kontot. Om du inte är intresserad för bonusen kan du tacka nej till den.

Regelmässiga bonuskampanjer

Nuförtiden finns det ett stort erbjudande av olika bonuskampanjer på online betting 1xbet. Kampanjerna förnyas regelbundet. Ett exempel på en spännande bonus är en möjlighet att få stöd efter en serie av förlorade bett.

Bonusvillkor för bonus som du kan få efter att du har förlorat några bett: Du bör förlora minst 20 gånger i följd under en 30-dagarsperiod. Bonusen är vanligtvis på 100 till 500 dollar, beroende av insättningen. Om du vill utnyttja bonusen glöm inte att om du har valt dubbelbett, ska det gälla olika sporter och olika resultat. I andra fall förlorar du din rätt till bonusen.
Det bör understrykas att 1xbet inte erbjuder en reload bonus. Man får även inte delta i något reload lojalitetsprogram. 
Bonusspel

1xbet bonusspel är 1xMemo, 1xLott, 1xLåda, 1xKassaskåp, Lyckohjul och Daglig Lott. Grundregeln i sådana spel är att få extra vinster eller samla bonuspoäng. Den gällande regel är att ju mer du spelar desto större chans att samla vinster eller bonuspoäng har du.

Vilka bonusar erbjuder bettingportalen 1xbet
5 (100%) 1 vote